Je bekijkt de reis...

a
A
25 mei 2014 19:29 | Door: Patricia
Lieve Leo en Greet,
echt top hoe jullie het gedaan hebben! Ik vond het leuk om je verslagen te lezen, Leo.
Nu lekker verder genieten van een welverdiende vakantie!
Veel liefs en een knuffel van ons
25 mei 2014 19:31 | Door: tjeerda en Evert
wat een leuk stuk heb je weer geschreven ,ik voelde het gisteren dat jij er eerder zou zijn dan Greet ik liep al te heuen op de markt . nu lekker genieten van de rust jullie beide verdiend. liefs van ons.
25 mei 2014 19:38 | Door: Henk Vlassak
Lieve Leo en Greet.
Jullie hebben het samen volbracht. Diep respect voor deze prestatie van jullie beide.
Leo, wij wisten ook al jaren dat Greet een KLASSE vrouw is. Jij toch ook. Never ever give up.
Super mooi om jullie te volgen. Dank voor jullie mooie verhalen en dat we een stukje met "jullie mee hebben mogen rijden". Leef je dromen zeg ik al altijd. Met Jans haar droom in Ghana gaat het erg goed. Is helemaal in haar hum.
Nou, vanmorgen zagen we voor het eerst een foto van Jos en Jessica op de fiets op FB. Heel toevallig hadden Reginald en og het er gisteren nog over. Echt waar!
UITNODIGING: een keertje afspreken om samen te gaan fietsen. Als Jans terug is en jouw k..... weer wat minder pijn doet. Mooi peloton; Jos en Jes, Jans, Leo en Greet, Regi en og.
Een hele fijne tijd in Spanje.
Warme groet uit het zonovergoten Boekel
25 mei 2014 19:42 | Door: amita van beek
Wat een leuke verlagen we hebben ervan genoten. Nu genieten van een fijne vakantie gr Ben en Anita
25 mei 2014 21:23 | Door: Nanda van de Goede
Lieve Leo en Greet,
Iedere dag met veel plezier en heel veel respect jullie belevenissen gelezen. Ik kan niet anders zeggen dat ik veel bewondering heb voor jullie beide, jullie hebben dit toch maar mooi geflikt samen!!! Ga lekker genieten van jullie welverdiende vakantie en tot over een paar weken.
Liefs Nanda
Ps: de jongens kunnen niet wachten tot ze jullie AL WEER op tv kunnen bewonderen...
25 mei 2014 21:48 | Door: carla lamore
Hoi greet en leo. Genoten van jullie reisverslag. Superleuk! Geniet nog van de komende tijd. Liefs, Carla
25 mei 2014 22:50 | Door: Sonja
Lieve Leo en Greet,
Wat is het allemaal snel gegaan, fantastisch.'t zal wel even wennen zijn dat jullie niet elke dag je tentje hoeven in te pakken en de route te bestuderen.
Ik heb trouwens nog nooit zo veel met plezier achter de computer gezeten als de laatste dagen.
Nu lekker genieten, jullie hebben het verdiend.
Liefs Sonja
26 mei 2014 18:09 | Door: Henk
Hoi Leo en Greet
Wat geweldig en ontzettend leuk om met jullie op deze manier mee te mogen fietsen.
Wat een ervaring en mooie herinneringen, dat doen jullie goed samen!
Mijn complimenten, petje af en een hele diepe buiging voor jullie beiden, heel erg knap hoor!
Nu lekker genieten samen van de welverdiende vakantie
Groetjes Henk
3 juni 2014 14:40 | Door: Rob Verhoef
Hoi Leo en Greet.
Genoten van jullie reisverslagen, leuk jullie te volgen en trots op mijn straat(wijk)genoot.
Super wat een prestatie!
Geniet nog van de komende tijd op jullie camping en een goede terugreis.
Groeten,
Rob.
6 juni 2014 09:59 | Door: dree
Lieve allebei, wat een ervaring weer.
Dit doen jullie toch maar weer.
Zo trots op jullie. Lee goed gedaan man.
Greetje tot gauw op het plein hahahaha.
Ff bij kletssen.
Dikke knuffel voor jullie